Abdullah BALCI - Beden Eğitimi  Öğretmeni

Abdullah BALCI - Beden Eğitimi Öğretmeni

1980 Yılında Konya ili Seydişehir İlçesinde dünyaya geldi. İlkokulu, İhsan Tekin İlkokulu´nda tamamladıktan sonra orta ve lise öğrenimini Seydişehir İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesinde Tamamladı. 1998 yılında kazanmış olduğu Niğde Üniversitesi Aksaray Beden eğitimi ve Spor Yüksek okulunda eğitim görmeya başladı. 2002 yılında eğitimini tamamladıktan sonra aynı yılın Eylül ayında ilk görev yeri Olan Halkapınar Pansiyonlu İlköğretim okulunda göreve başladı. 2003 - 2004 yılında yedek subay olarak Gaziantep İli Yavuzeli ilçesinde bulunan Şehit İbrahim Solak İlköğretim okulunda görev yaptı.2004 -2006 yıllarında halkapınardaki görevine geri döndü ve fahri olarak pansiyondan sorumlu müdür yardımcılığı görevini yaptı. 2006 yılı Eylül ayında Bozkır Vali Kemal Katıtaş ilköğretim okulunda göreve başladı. Bozkırda bir çok okulda görevlendirmeyle çalıştıktan sonra 2008-2011 yılları arasında bilgisayar formatörlüğü görevi yaptı. 2011 yılında 6 ay fahri olarak (formatörlükten dolayı) okulun hem müdürlük hem de müdür yardımcılığı görevini yaptı. 2011 yılı temmuz ayında Seydişehir Mahmut Esat Ortaokulun da göreve başladı. 2012-2015 yıllarında Okul sporları İlçe koordinatörlüğü görevini yaptı. Atletizm Hakemi ve Voleybol Antrenörü olan Abdullah BALCI´nın hazırlamış olduğu okul takımları başta Voleybol olmak Üzere Futbol,Futsal Hentbol, Atletizm, Satranç branşlarında küçükler ve yıldızlar kategorilerinde büyük başarılar elde etmiştir. Şuan voleybol altyapısı üzerine çalışmalarını sürdüren BALCı, evli ve üç çocuk babasıdır.